Polițiștii din Vaslui fac cercetări după ce un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din oraș, iar după aproximativ patru ore mama lui, în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis aruncându-se de pe o pasarelă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un trecător a sunat, duminică, la 112 și a anunțat că în pădurea Delea din Vaslui a găsit un tânăr care s-a spânzurat.

Potrivit acelorași surse, în acest caz este vorba de o sinucidere, dar, deocamdată, nu se știe motivul pentru care tânărul de 27 de ani a recurs la acest gest, pentru că nu a lăsat un bilet de adio.

După aproximativ patru ore, polițiștii au fost chemați la o nouă intervenție, după ce o femeie în vârstă de 59 de ani s-a aruncat de la o înălțime de aproximativ 10 metri, de pe o pasarelă pietonală din zona gării CFR, au spus sursele citate.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre mama tânărului care și-a luat viața în pădure.

În ambele cazuri, polițiștii fac cercetări.

„S-a deschis dosar penal, iar cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui, Gheorghiță Bogdan.