Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat că cele 30 de centre pentru etapa a doua de vaccinare vor fi operaționale de săptămâna aceasta. Alexandru Moldovan a precizat că în cursul zilei de sâmbătă Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 a organizat o ședință de lucru în sistem videoconferință, în cadrul cărei s-au discutat aspecte legate de derularea campaniei de vaccinare.

„La nivelul județului Suceava cele 30 de centre de vaccinare pentru faza a doua de la nivelul celor 16 localități din județ vor fi operaționale începând de săptămâna viitoare. Alături de aceste 30 de centre de vaccinare comunitară se vor menține și 4 centre de vaccinare de la nivelul spitalelor Suceava, Rădăuți, Gura Humorului și Siret, care vor deservi populația județului în faza a doua”, a declarat, sâmbătă, prefectul Alexandru Moldovan.

El a ţinut să mulţumească autorităților publice locale pentru implicare în asigurarea logisticii și pentru efortul operativ pentru ca aceste centre de vaccinare să fie funcţionale.