CN „Nicu Gane” Fălticeni a trecut cu scorul de 10-6 de gruparea CSM Politehnica Iași, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Campionatului Național de futsal Under 19. Partida disputată în sala de sport „Gabriel Udișteanu” a fost dominată de echipa pregătită de Marcel Irimie, care și-a asigurat  încă de la pauză un avantaj liniștitor de 3 goluri, scor 5-2. Reușitele învingătorilor au fost semnate de Sergiu Sava (4), Silviu Sava (4), Claudiu Cristea și Teodor Tudosă.

În urma acestui rezultat echipa din Fălticeni a urcat provizoriu pe prima poziție în ierarhia Seriei I, în condițiile în care fostul lider, Internazionale Vaslui, nu a evoluat în această rundă, având două meciuri jucate mai puțin. Mai mult,  cei de la „Nicu Gane” și-au asigurat cu acest prilej și calificarea în play-off-ul competiției, urmând să abordeze fără emoții finalul sezonului regulat, din care au mai rămas de disputat două etape.

CN „Nicu Gane” a folosit în partida cu CSM Politehnica Iași următorul lot de jucători: Sergiu Blanariu, Teodor Tudosă, Silviu Sava, Andrei Pintilei, Sergiu Sava, Costel Mitrofan, Ciprian Cristea, Marian Dolceanu, Claudiu Cristea, Sergiu Trifan, Ștefan Jora, Codruț Botezatu și Nicu Șoldan.

În celălalt meci al rundei, Sănătatea Darabani s-a impus cu scorul de 6-4 la Piatra Neamț.

 

Clasament Seria I

1.         CN Nicu Gane Fălticeni        7          4          2          1          40-44              14
2.         Internazionale Traian Vaslui   5          4          1          0          51-9                13
3.         CSM Politehnica Iași6          2          1          3          27-45              7
4.         Sănătatea Darabani    7          2          0          5          34-41              6
5.         Ceahlăul Piatra Neamț           5          1          0          4          18-31              3