Un tânăr de 19 ani, din comuna Arbore, a sesizat poliția joi dimineaţă despre faptul că, în noaptea de 13/14 august, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost agresat de o persoană necunoscută care ulterior i-a sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea respectivă, în timp ce se afla la baia din incinta barului, victima a fost lovită de un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, care, ulterior agresiunii, i-a sustras din buzunar un portofel și din acesta suma de 1.900 lei.

Cu ocazia audierilor, victima a declarat faptul că nu a anunţat evenimentul la data comiterii deoarece i-a fost frică de tatăl său, precum și pentru că nu știa cine este agresorul.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de inculpat, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava, după care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.