Un autoturism scăpat de sub control de un şofer a pătruns într-o benzinărie, unde a rulat necontrolat în jur de 50 de metri, după care s-a izbit într-un gard şi în peretele unei case. Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 12.00, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din cercetările poliţiei rezultând că şoferul autoturismului a ajuns în benzinărie pentru a evita un autotren care i-a apărut în faţă. 
Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Biroul Rutier Câmpulung Moldovenesc rezultă că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitate, aflat la volanul unui autoturism VW, se deplasa pe direcţia Câmpulung spre Suceava, iar în dreptul staţiei Peco Lukoil din localitate, a tras brusc dreapta de volan. Maşina a derapat, a rulat în frânare în jur de 50 de metri, traversând benzinăria dintr-o parte în alta, după care s-a izbit  de gardul stației peco şi apoi de peretele unui imobil.   
Din fericire, cei doi pasageri din autoturism au scăpat cu răni uşoare.    
Poliţiştii au stabilit că şoferul a evitat coliziunea cu un autovehicul greu condus un bărbat din Bihor. Acesta circula din sens opus şi a încălcat marcajul longitudinal continuu, cel mai probabil cu intenția de a intra în stația Peco. 
Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.