Un copil în vârstă de 15 ani a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se afla la volanul unui utilaj tip volă. S-a întâmplat joi seară, în jurul orei 19.00, pe un drum comunal din Valea Moldovei. La acea oră, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre producerea unei tamponări,   reclamându-se că la volanul unei maşini este un copil. 
La faţa locului s-a constata că cele sesizate de confirmă. Voal condusă de puşti intrase în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, localnic din Valea Moldovei. Interesant este că de coliziune se fac vinovat şoferul autoturismului, care nu a acordat prioritatea de dreapta. 
Cu dosar penal s-a ales însă minorul, pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere”. Mai mult, utilajul nu era înregistrat sau înmatriculat pentru circualaţia pe drumurile publice, ceea ce a atras şi un al doilea dosar de cercetare penală. Poliţiştii au ajuns şi la tatăl minorului, un bărbat în vârstă de 43 de ani diN Valea Moldovei. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.