Noul operator de termoficare al Sucevei, Thermonet, anunță beneficiarii de energie termică racordați la sistemul centralizat că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2016 – 2017, începând cu data de 26 septembrie, adică de la începutul săptămânii viitoare, se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor, în vederea efectuării probelor de presiune „la rece”.

Drept urmare, beneficiarii de agent termic care au intervenit între timp la instalațiile interioare trebuie să ia măsurile necesare pentru a preveni eventuale inundații și pagube materiale care se pot produce.

„Solicităm asociațiilor de proprietari să comunice societății noastre, înainte de începerea furnizării în municipiul Suceava, imobilele în care au avut loc deconectări/reconectări care au produs modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice”, se arată în comunicatul transmis de Thermonet.

În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea, sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să semnaleze problemele la   numărul de telefon 0230.520.924 – Dispecerat Termoficare.