La finele săptămânii trecute, echipa de baschet Castorii Suceava a înfruntat, în două zile consecutive, două dintre cele mai puternice echipe din Campionatul Naţional de Baschet Masculin U 13, LPS Focşani şi CSM Râmnicu Sărat.

Primul meci a avut loc sâmbătă, 22 octombrie, când echipa U13 a Sucevei a fost la Focşani. La Focşani, lucrurile stăteau bine: LPS Focsani – Castorii 29 - 40 la începutul ultimului sfert. Numai că scorul final a fost  51 – 45.

„În ultimul scor din păcate scorul a fost puternic influenţat de arbitri şi am pierdut sfertul cu 22 – 5”, au spus reprezentanţii echipei de baschet.

Duminică, obosiţi după meciul anterior, Castorii i-au întâlnit pe cei de la CSM Râmnicu Sărat, tot în deplasare. Scor final CSM Râmnicu Sarat 54 - 26 Castorii Suceava.

„Am jucat bine totuşi, având în vedere că CSM-ul câştigă în medie meciurile la diferenţa de 50 de puncte. Suntem mulţumiţi de acest rezultat. Ne aşteptăm la un meci foarte greu pe terenul celei de a doua favorite a grupei”, a spus Andrei Zarojanu, preşedintele clubului de baschet.