Joi, 25 ianuarie, Teatrul studențesc „Fabulinus” aduce pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” a Universității din Suceava a doua reprezentație a piesei „Pisica verde”, de Elise Wilk, în regia lui Cosmin Panaite.

Spectacolul este programat de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 5 lei, însă studenții Universității „Ștefan cel Mare” au acces gratuit, pe bază de invitații pe care le pot procura de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor, nr. 6, lângă Auto Albina.

Alte informații se pot obține la numărul de telefon 0752.092.606.

Distribuția spectacolului: Teona Stavarachi, Lilian-Mihai Nistor, Carolina Neagu, Artiom Creț, Luminița Andruh, Ludmila Mihai, Felicia Malai, Bianca Avram.

Spectacolul Teatrului studențesc „Fabulinus”, în care actorii se adresează direct publicului, narează povestea unor tineri care împărtășesc o experiență majoră, care le va schimba viața pentru totdeauna, o poveste despre evadarea din cotidian în realități paralele.
Cosmin Panaite este actor al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” Suceava, fiind regizorul și coordonatorul acestui proiect realizat de Universitatea “Ştefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților Suceava.

Născută la Brașov, Elise Wilk este unul din dramaturgii români reprezentativi ai scenei contemporane de teatru, transmit organizatorii. Dramaturgia ei se adresează în special publicului tânăr, principalele teme abordate în scrierele sale fiind adolescența, singurătatea, dragostea sau familia.