Străzile din cartierul sucevean Zamca, afectate de lucrările de termoficare de anul trecut, au început să fie refăcute de luni. Lucrările respective, efectuate printr-un program guvernamental, au fost sistate înainte de finalizare din cauza lipsei finanțărilor de la bugetul de stat, iar pe străzile sparte s-a pus doar pietriș.

„După foarte mult disconfort îndurat de către cetățenii din Zamca și după lungi discuții aprinse, în sfârșit, constructorul s-a apucat de refăcut străzile afectate de săpăturile pentru înlocuirea conductelor de termoficare.

Am fost la fața locului ieri, iar astăzi la prima oră am convocat și factorii de decizie (constructor, diriginte de șantier, proiectant, responsabil străzi) la un comandament în teren”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Deocamdată, lucrările de refacere a străzilor afectate de înlocuirea conductelor de termoficare au început pe Octav Băncilă și vor continua pe celelalte străzi după ce vor fi efectuate probele de funcționare pe noul circuit de termoficare.