Un tânăr de numai 20 de ani, din Volovăţ, a ajuns la spital şi va cercetat şi penal după un accident pe care l-a provocat vineri seară. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul judeţean 209D, între Şerbăuţi şi Călineşti, şi a fost cauzat de neatenţia şoferului.

Într-o curbă la stânga, acesta nu a mai putut stăpâni autoturismul marca Audi, astfel încât a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, dar s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Surpriza a fost alta în schimb. În urma verificărilor din baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În aceste condiţii a fost întocmit un dosar penal, iar în cursul anchetei se vor lămuri atât condiţiile în care s-a petrecut accidentul, cât şi dacă şoferul are permis eliberat de vreun alt stat străin.