Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziție, începând de joi, 28 Noiembrie, două patinoare – unul cu suprafață glisantă de gheață, în Areni, iar altul cu suprafață teflonată, în centrul Sucevei.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache a anunțat că accesul pe ambele patinoare este gratuit în intervalul 28 Noiembrie – 1 Decembrie, urmând ca din 2 Decembrie accesul să fie cu plată doar la Patinoarul Areni.

„Începând cu sâmbătă, pista Patinoarului artificial Areni a început să înghețe. Patinoarul se va deschide publicului joi, de Ziua Bucovinei, începând cu ora 13:00. Până în 01 decembrie, intrarea va fi liberă. Începând cu 02 decembrie, patinoarul va avea același program și tarife de intrare ca în perioada 2018-2019. Patinoarul din centrul municipiului, cu suprafață de teflon, va fi deschis 3 ore mai târziu, la ora 16:00. De la ora 18:00, tot pe esplanada din centrul municipiului, aprindem împreună luminițele din bradul de Crăciun!”, a declarat Marian Andronache.

La Patinoarul Areni, taxa de intrare pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de 5 lei, iar pentru adulţi, taxa de intrare la patinoar este de 9 lei de persoană, iar taxa de ascuţire a patinelor este de 3 lei de pereche.