Miercuri, 4 decembrie, Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează un recital de pian la patru mâini cu Eugen Dumitrescu și Corina Răducanu.

„Poveste muzicală.. la patru mâini” se va desfășura pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” al Universității din Suceava, de la ora 19.00.

Potrivit organizatorilor, cei doi artiști au ales un program care marchează două momente culturale deosebit de importante ale anului 2019: aniversarea celor 200 de ani de la nașterea pianistei și compozitoarei Clara Schumann și 50 de ani de la dispariția marelui muzician român Constantin Silvestri. Astfel, programul va cuprinde următoarele lucrări: Robert Schumann - Bilder aus Osten op.66
Clara SCHUMANN – Marș; Constantin Silvestri - Jocuri populare românești din Transilvania op.4; Leon Klepper - Cântec și Dans; George Enescu/ Marius Sireteanu - Rapsodia română op.11 nr.2; George Enescu/ Marius Sireteanu - Rapsodia română op.11 nr.1.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Accesul studenților, elevilor și pensionarilor se face în mod gratuit, pe baza de invitație procurată de la sediul CCS, din str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina). Informații la 0752 092 606.