Asociația „Hope 4 Humanity Humanity”, în parteneriat cu Organizația Institutul Bucovina, organizează anul acesta Campania "ShoeBox" 2019 în Suceava. Pentru mai multe detalii, puteți să luați legătura telefonic cu coordonatorul campaniei, Lostun Cătălin, telefon: 0741 266 979.

Pachetele pot fi donate la Centrul de Incluziune Socială, str. Oituz, nr. 25, fosta clădire a Evidenței Populației, în perioada 1-15 decembrie 2019. ShoeBox reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. „În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani. Dulciuri, jucării, hăinuțe sau orice crezi tu că poate încăpea într-o cutie de pantofi vor fi o adevărată bucurie pentru un copil cu vârsta aleasă de tine. Vă așteptăm să vă alăturați campaniei noastre în număr cât mai mare, însă este foarte important să respectăm câteva reguli”, anunță organizatorii.

Pentru a vă implica în această campanie aveți nevoie de o cutie goală de pantofi (corpul și capacul) și hârtie de împachetat cadouri. Găsiți o mulțime de modele de Crăciun/sărbători de Iarnă. Fiecare trebuie să învelească frumos în hârtie cutia și capacul ei, fiecare separat, apoi să aleagă ce cadouri pune în cutie pentru un copil. Puteți alege să puneți în cutie dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar nu ceva perisabil (banane, portocale, iaurt); articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva: jucării potrivite pentru vârsta și sexul copilului, produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș, o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (sunteți liberi să puneți datele de contact și să păstrați legătura în continuare), articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi groși, mănuși sau orice altceva de acest fel, poate o lumânare parfumată care să le amintească și lor de mireasma Crăciunului, însă fără chibrituri.