Elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, împreună cu prof. înv. primar Mihaela Ștefania Domunco și prof. de religie Cristi Gabriel Hurjui, au avut joi, 5 decembrie, oaspeți dragi. Micuții i-au întâmpinat pe colegii lor de clasa a II-a B și a VI-a C, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) Suceava, îndrumaţi de prof. Gabriela Neofet, Mirela Farcane, Monica Monachu, Roxana Anton, Lăcrămioara Moroşanu și Nicoleta Luchian Ursachi.

Pe rând, și unii și alții au fost spectatori, au colindat, au cântat și au recitat împreună, apoi și-au scris dorințele pe bucățele de hârtie, le-au adunat într-o cutie magică, fiind siguri că Moș Nicolae și Moș Crăciun le vor împlini.

Copiii de la CSEI Suceava le-au pregătit prietenilor lor câte o felicitare realizată chiar de ei. Și pentru că e vremea colindelor, dar și a cadourilor, elevii clasei a II-a A, împreună cu prof. Mihaela Ştefania Domunco, Maria Ienache, Iustina Ciofu, Lucica Găitan, Ileana Mânican, Liliana Timofti și cu sprijinul părinților au împletit colindul cu daruri pentru musafirii lor speciali de la Centrul Școlar.

„Colinde, urături și multă voie bună ... sunt cuvintele care au descris atmosfera de pe 5 decembrie de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava. Elevi și profesoriis-au bucurat împreună de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă pe care le așteptăm cu drag întotdeauna”, a completat prof. Domunco.