Toate drumurile din județul Suceava sunt deschise traficului rutier, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă. Prefectura Suceava a transmis în această dimineață că în județ nu sunt blocaje în trafic, cu toate că viscolul la sol este generalizat. Pe drumurile administrate de Secția de Drumuri Naționale Suceava carosabilul alternează tronsoanele pe care carosabilul este „la negru” cu tronsoane cu zăpada viscolită cu o grosime de sub doi centimetri, acționându-se cu 40 de mașini și utilaje.

De asemenea, pe raza Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată fără evenimente rutiere. Carosabilul este cu zăpadă frământata de 0-1cm, pe DN 17 A, DN 18 și DN 2E. De asemenea carosabilul este umed pe DN 17 și DN 17B. Ninsoarea s-a oprit în zona de munte a județului, iar vântul suflă cu viteze de 30-40 km/h. Pe drumurile din administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc s-a acționat cu 27 de utilaje.

De precizat că în această dimineață, pe DN 2, la Pătrăuți, o mașină a ieșit în decor fără a fi înregistrare victime sau distrugeri. Traficul nu a fost blocat în zona accidentului.