Începând de vineri şi până duminică, viitorii miri sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a târgului de nunţi Trend Mariaj, organizat în incinta Shopping City Suceava.

Ajuns la a VII-a ediţie, acesta îşi propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanţi şi surprize pentru vizitatori.

Aceştia pot admira desăvârşitele amenajări şi decoraţiunile prezentate de experţii florali în culoarea anului sau tematici de nuntă cât mai diverse, savuroase preparate care să încânte nuntaşii, rochii de mirese şi costume de miri, mii de modele de invitaţii la nuntă şi mărturii, dar şi să descopere locaţii de nuntă cu date disponibile şi să stabilească deja variantele de meniu.

”Oferim specialităţi pe bază de păstrăv afumat, din Valea Putnei, certificat ecologic, un produs inovativ, nou şi foarte gustos. Avem tartinabile bazate pe păstrăv afumat, în diferite combinaţii – cu sfeclă, hrean, cremă de brânză, iar mai nou, cu particule de aur, cremă de alune şi trufe albe. Acestea pot fi şi mărturii pentru nunţi, iar pentru partea de gustări avem mini-burgerii din păstrăv afumat, rulourile cu cabanos din păstrăv afumat, precum şi rulouri pe bază de file dezosat manual”, a explicat reprezentanta ValePutna, o prezenţă nouă la un târg cu tradiţie.

Cei peste 40 de expozanţi, din toate domeniile de activitate, s-au întrecut în a veni cu fel de fel de surprize, standuri atractive, în care şi-au manifestat din plin creativitatea, dar şi cu produse pe măsură, menite să incite şi să rămână în memoria vizitatorilor.

”Avem invitaţii de toate feluri, de la cele haioase, cu diverse tematici, precum film, călătorii, invitaţii sub formă de avioane, care se împăturesc, dar şi invitaţii florale, în trend fiind lavanda. Avem peste 2.000 de invitaţii, din 18 cataloage, precum şi mărturii pentru toate gusturile”, spune unul dintre expozanţi.

Târgul de la Shopping City Suceava îşi aşteaptă vizitatorii cu o abordare proaspătă şi cele mai noi tendinţe şi idei în materie de nunţi: rochii de mireasă şi costume de mire, torturi, prăjituri şi candy baruri, decoraţiuni şi aranjamente florale, inele de logodnă şi verighete, servicii foto şi servicii video, cabine foto şi oglinzi, invitaţii personalizate şi mărturii, servicii de make-up şi hairstyle pentru miri, dar şi sonorizare, DJ, artişti şi formaţii, gheaţă carbonică sau restaurant şi săli de nunţi.

Doritorii pot contracta pe loc servicii esenţiale pentru ziua cea mare, chiar şi cu discount-uri considerabile, pot degusta torturi şi prăjituri, aperitive interesante sau pot proba rochia de mireasă şi ţinuta pentru ceremonie, pentru a vedea ce stil li se potriveşte.

În plus, aceştia vor putea alege din oferta extrem de variată invitaţii şi mărturii, verighete din aur alb, galben ori rose, dar vor avea şi ocazia să vizualizeze albumele şi portofoliile fotografilor şi videografilor prezenţi la târg.

”Şi anul acesta venim la Târgul de nunţi cu un discount considerabil, de circa 20%, la un pachet foto-video reducerile se cumulează. Oferim fotografiere profesională şi filmări 4K, ofertă variată, suficiente date libere şi mai multe echipe disponibile”, a precizat Paul Videograf, prezent alături de fotograful Adrian Floricel la toate ediţiile.

Principalul avantaj al târgului de nunţi este că toţi cei care se pregătesc de nuntă au ocazia să descopere, în acelaşi loc, o multitudine de oferte şi servicii de care au nevoie. Cei mai buni specialişti în domeniu, din judeţul Suceava şi nu numai, sunt prezenţi la târg pentru a-i consilia pe viitorii însurăţei în legătură cu ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat şi tot ce au nevoie pentru ca nunta să fie exact aşa cum o visează.