Asociația Casa lui Patrocle a anunțat că își asumă rolul de a fi ”linia întâi” pentru animalele rămase singure și flămânde pe străzi și în curţile societăților care nu mai au activitate. Membrii asociației vor să le ducă hrană câinilor care primeau mâncare de la iubitorii de animale care acum nu mai ies pe străzi.

”Toți sunt flămânzi și cu burțile lipite. Despre apă, ne este și teamă să ne gândim. Am întâlnit câini care mâncau ambalaje goale. Iar daca până mai ieri existau câțiva oameni care-i hrăneau, acum oamenii nu mai au voie sa iasă din casă. Ieșim noi, pentru că avem voie! Și ne implicăm noi, pentru că ne pasă!”, este mesajul celor de la Asociația Casa lui Patrocle.

Asociația își propune să strângă două tone de hrana uscata, 200 de saci la 10 kg. Pentru că la comenzile online termenele de livrare sunt mari, asociația îndeamnă iubitorii de animale la donații către asociație din care să se achiziționeze granule direct din magazine, cu plata pe loc.

Cei de la asociație se vor ocupa de distribuirea hranei.

Pentru donații, cu cardul sau pe paypall, este disponibil link-ul http://bit.ly/32pY3mp

ASOCIATIA CASA LUI PATROCLE

Ron: RO22BRDE340SV63867373400,

Euro: RO18BRDE340SV63867453400.

Beneficiar: Asociația Casa Lui Patrocle.

Acest demers are un rol important și din alt punct de vedere. Câinii vagabonzi, care nu mai au acum surse de hrană pot deveni periculoși față de oameni pe care îi întâlnesc pe străzi, din cauza foamei.