Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat, luni seara, reluarea zborurilor spre Roma Ciampino, Milano Bergamo și Bologna, din data de 23 iunie a.c..

Pentru moment, se mențin restricțiile de călătorie pentru Marea Britanie. Când acest stat va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci zborurile vor putea fi reluate în siguranță, se arată în comunicatul aeroportului.

De asemenea, pasagerilor li se recomandă verificarea corespondenței electronice utilizate la achiziționarea biletelor de călătorie, prin intermediul căreia operatorul aerian le transmite statusul călătoriei.

Alte recomandări transmise pentru pasageri sunt respectarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus; prezentarea la aeroport cu 3 ore înainte de zbor; purtarea permanentă a măștii de protecție; păstrarea distanței de 1.5m față de cei din jur; urmarea marcajelor de pe pardoseală și respectarea indicațiilor personalului din aeroport. În terminal este permis doar accesul pasagerilor.