Asistenta medicală Mariana Rodica Petrariu, de la Spitalul Municipal Rădăuți, care a avut o formă severă de Covid-19, se simte mai bine. Fiica ei, Mihaela Ramona, a scris pe pagina ei de Facebook, joi, că Mariana Petrariu nu mai are nevoie de ajutorul aparatelor pentru a respira. „Astăzi mama a început să facă exerciții de recuperare pentru musculatură și plămâni! Vă vine să credeți ce ați făcut voi toți pentru mama? O MINUNE”, a scris, joi, fiica asistentei medicale. Ea a mulțumit tuturor cadrelor medicale din Rădăuți, Suceava, București, managerului Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, persoanelor care au donat plasmă și tuturor celor care i-au scris și s-au implicat.

„Toți ați fost eroi. Pentru mama și pentru noi, familia. Nu sunt cuvinte prin care să îmi exprim recunoștința”, a mai scris Mihaela Ramona.

Reamintim că, la începutul lunii septembrie, asistenta medicală Mariana Rodica Petrariu, în vârstă de 52 de ani, a fost internată cu o formă severă de Covid-19 în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Ulterior, după ce a primit la Suceava tratament cu plasmă Covid, ea a fost transferată, intubată, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București.