Un bărbat a rămas încarcerat în cabina unei autocamionete, care s-a răsturnat în afara drumului, la Burdujeni, în zona magazinului Belpan. Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 17.00. În urma unei manevre greșite, mașina a părăsit șoseaua, a lovit un gard și s-a răsturnat.

Pentru extragerea șoferului din cabina avariată a fost solicitată intervenția unei echipe de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Suceava, care s-a deplasat împreună cu o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În urma eforturilor pompierilor, bărbatul a fost scos din cabina camionetei, fiind conștient și cooperant. Echipajul medical a constatat că acesta avea leziuni minore, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului el refuzând transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili mecanismul de producere a accidentului, în cadrul unui dosar deschis pentru ”vătămare corporală din culpă”. Şoferul urma să fie testat alcooscopic.