Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ciocănești, și-a găsit sfârșitul, luni seară, după a căzut pe partea carosabilă, pe DN 18 din localitate, pe fondul stării avansate de ebrietate care se afla. Din păcate, un șofer care se deplasa pe DN 18, care leagă Suceava de Maramureș, nu a reușit să evite tragedia iminentă.

Din cercetările polițiștilor rezultă că bărbatul care a murit se deplasa pe strada Principală din Ciocănești, asimilată cu DN 18, iar la un moment dat, pe fondul stării de ebrietate, a căzut, rămânând întins pe partea carosabilă. În jur de ora 19.45, șoferul unui autoturism Kia, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Borșa, care circula pe direcția dinspre Iacobeni spre Cârlibaba, l-a acroșat cu bara de protecție din față a mașinii.

Bărbatul accidentat a fost preluat de la fața locului de o ambulanță în viață, dar cu multiple traumatisme. Luni noapte, în jurul orei 23.00, Poliția Vatra Dornei a fost informată de personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe Vatra Dornei că bărbatul implicat în accidentul de la Ciocănești a decedat.

Este al treilea mort în accidentele de pe șoselele din județ în acest an. Se observă și în acest debut de an profilul accidentelor mortale de la noi, victimele fiind doi pietoni și un biciclist care se nu se deplasau nici pe departe regulamentar.