Formațiile de Liga a III-a Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit, miercuri, într-un meci de pregătire. Partida a avut loc pe teren neutru, la Frătăuții Vechi, și s-a încheiat cu victoria fălticenenilor, cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat, în minutul 35, de atacantul Robert Ciobanu, care a fost transferat la începutul sezonului tocmai de la Bucovina Rădăuți.

Încă 4 meciuri amicale va mai susține Bucovina până la reînceperea sezonului oficial: cu Foresta Suceava, pe 18 februarie, cu Șomuz Fălticeni, pe 23 februarie, cu Știința Miroslava, pe 26 februarie, și cu CSM Pașcani, pe 3 martie.

Până la startul sezonului de primăvară, cei de la Șomuz mai au în plan disputarea a încă 5 meciuri amicale, după cum urmează: cu Dante Botoșani, pe 19 februarie, cu Bucovina Rădăuți, pe 23 februarie, cu LPS Suceava, pe 26 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 2 martie, și cu Șomuzul Preutești, pe 5 martie.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipele antrenate de Ionuț Plămadă și Iulian Ionesi fiind angrenate în lupta pentru calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a.