Dimineața zilei de marți a fost una agitată la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, echipaje de pompieri militari intervenind la trei accidente rutiere.

Pompierii militari de la Suceava au intervenit la Șcheia, unde s-a anunțat producerea unui accident cu trei autovehicule implicate. Până la urmă a fost vorba de patru mașini implicate, așadar un carambol în toată regula.

După evaluarea celor implicați în accident, o femeie a fost transportată la spital. 

O altă alarmă la 112 a venit de la Fântâna Mare. S-a anunțat că un autocamion este răsturnat în afara drumului.

Pompierii militari de la Fălticeni s-au deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

S-a constatat că în accident a fost implicat doar șoferul autotrenului, conștient și cooperant, care însă era blocat în interiorul autovehiculului. Șoferul a fost extras de către pompierii militari și predat echipajului de prim ajutor.

Pentru siguranță, șoferul a fost transportat la spital. 

La acest accident au existat scurgeri de combustibil, astfel că pompierii militari au aplicat măsurile de siguranță.

Al treilea accident s-a produs la Marginea. Pompierii militari de la Rădăuți au fost solicitați să intervină după o coliziune între două autoturisme. S-a constatat că sunt două persoane implicate în accident, care erau conștiente și cooperante.

Din cele două persoane monitorizate, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost transportată la spital.