Lucrările de modernizare a străzilor și aleilor de prin cartiere continuă în municipiul Suceava, chiar de deficitul de forță de muncă s-a făcut puternic simțit și anul acesta, cu greu fiind găsite echipe pentru lucrările demarate de municipalitate.

În prezent, se continuă lucrările de asfaltare și pe una din cele mai mari artere de circulație din cartierul George Enescu.

„Pe Aleea Jupiter s-au desfășurat lucrări ample, porțiunea care începe din fața magazinului Rombat și se termină la Biserica Sf. Ioan cel Nou a devenit din stradă pietruită, fără trotuare, o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar pietonal adiacent părții carosabile.

Continuăm aceste lucrări pe Aleea Jupiter, din zona bisericii spre Cartodrom și Școala Gimnazială Nr. 8, unde se intervine pe o suprafață de aproximativ 1800 mp, se lucrează cu binder și uzură și se dorește ridicarea la cotă a capacelor de canal și introducerea rețelei de canalizare pluvială”, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

În paralel, se lucrează la proiectare pentru modernizarea străzilor Aleea Venus (unde trebuie înlocuite și conductele) și Aleea Saturn, ambele cu o stare de uzură avansată.