La Casa Fotbalului s-au stabilit, prin tragere la sorți, în ziua de joi, 2 februarie, duelurile pentru barajul de promovare în Liga a III-a, ediția de campionat 2022-2023. Formația care se va încununa la sfârșitul acestui sezon campioană în Liga a IV-a suceveană va întâlni, în dublă manșă, câștigătoarea întrecerii similare din județul Botoșani. Jocurile se vor disputa pe 17 iunie, ora 18:00, turul, respectiv pe 24 iunie, ora 17:30, returul. În urma tragerii la sorți, s-a stabilit ca echipa suceveană să beneficieze în manșa secundă de avantajul terenului propriu.

Reprezentanta județului Suceava la barajul pentru promovare se va alege dintre primele trei clasate în Liga a IV-a suceveană la jumătatea întrecerii. Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești sunt la egalitate de puncte, 34, în fruntea ierarhiei, urmate de Juniorul Suceava, ce a adunat cu 3 puncte mai puțin.

În Liga a IV-a botoșăneană pe primul loc la finalul turului este formația Unirea Curtești, care a acumulat 38 de puncte în 14 etape, din 12 victorii și două rezultate de egalitate. Podiumul este completat de AFC Sulița (32 puncte) și Inter Dorohoi (28 puncte).