În această săptămână, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți se desfășoară activitățile Școlii de vară de matematică „Vasile Valter Olariu”, ediția a V-a.

Activitatea este coordonată de conducerea unității de învățământ, director prof. Adrian-Nicolae Puiu și director adjunct prof. Luminița-Mirela Lăzărescu, și de prof. Vasile Roșca, inițiatorul acestui proiect educativ.

Activitățile de specialitate vor fi susținute de prof. Vasile Roșca, prof. Elena Nanu - fost profesor de matematică la CN „E. Hurmuzachi”, și de prof. Ionela Buliga, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Iaslovăț.

În organizarea activităților educative sunt implicate următoarele cadre didactice din cadrul colegiului: prof. Mărioara Adrelean, prof. Adrian Bodnărescu, prof. Mirela Chelba, prof. Gabriela Coajă, prof. Nicoleta Mitrofan, prof. Raluca Nanu, prof. Gabriela Pogorevici, prof. Angelica Popovici, prof. Florin Popovici, prof. Loredana Puiu. La activități s-au înscris 23 de elevi de clasa a VI-a și 20 de elevi din clasele IX-XI.

Activitățile de specialitate se vor încheia vineri, 14 iulie, prin organizarea Concursului de matematică „Vasile Valter Olariu”. „Mulțumim tuturor cadrelor didactice pentru implicare în proiectarea, organizarea activităților și urăm tuturor succes, fie ca această săptămână să fie rodnică și plină de experiențe frumoase pentru toți participanții”, au transmis reprezentanții colegiului.