Patru elevi de liceu chiulesc de la ore și își dau întâlnire într-o casă părăsită, situată aproape de școala lor. În respectiva locație se întâmplă lucruri cel puțin ciudate, pe care nici unul dintre ei nu reușește să și le explice. Piesa de teatru „Qlangereală”, pusă în scenă de Teatrul Studențesc Fabulinus, este bazată pe o legendă urbană și poate fi văzută vineri, 15 decembrie, de la ora 19.00, în sala Auditorium ”Joseph Schmidt” a USV.
Distribuția spectacolului: Natan Ciubotari, Vlad Mardare, Ana Maria Zbranca, Gabriela Opria. Regia tehnică: Ilie Doroftei. Text George Cocoș.
Regizorul spectacolului este tânărul și talentatul Cosmin Panaite, care este și actor la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, unde a pus în scenă alte două spectacole fascinante – „Sclavi” și „Titanic”.
„Qlangereală”, un spectacol tonic, cu o doză bună de umor, a avut premiera la începutul acestui an, iar vineri va fi la a noua reprezentație cu public. Durata este de o oră și 15 minute, iar prețul unui bilet întreg este de numai 10 lei, în vreme ce un bilet pentru studenți, elevi și pensionari este de 5 lei.
Biletele se pot achiziționa astfel:
* de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri, între orele 9-17;
* de la Auditorium ”Joseph Schmidt”, începând cu ora 18.00, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.
Accesul publicului în sală se face începând cu ora 18.30, iar după începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.
Anul universitar trecut, Teatrul Studențesc Fabulinus a oferit publicului 9 reprezentații ale spectacolului „Love me Tinder” și 7 reprezentații „Qlangereală”.
Din aceste 16 reprezentații, 11 au avut loc în sala Auditorium ”Joseph Schmidt”.
„Love me Tinder” s-a jucat în cadrul Festivalurilor de Teatru Studențesc de la Galați și Iași, dar și în orașul Siret.
Și „Qlangereală” s-a jucat la Siret, dar și de 2 ori în cadrul Festivalului Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, la Rădăuți și Suceava.
Comentarii