Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care a forțat o depășire peste linia continuă, a provocat un accident în lanț, în urma căruia două mașini au ajuns pe ogoare, iar doi oameni au fost răniți. Este vorba de accidentul care a avut loc vineri seară, în apropiere de Rădăuți.

Din cercetările poliției rezultă că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Horodnic de Sus, aflat la volanul unui autoturism Audi, cu care circula pe DN 17A, pe direcția de la Rădăuți spre Marginea, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare Mercedes din fața sa, peste marcajul longitudinal continuu. În timpul depășirii, tânărul de 26 de ani a vrut să revină pe banda sa, acroșând autoutilitara de pe sensul său. În urma acestui impact, autoturismul Audi A6 a ricoșat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune și cu autoturismul Toyota, condus regulamentar de un șofer în vârstă de 55 de ani, din Frătăuții Noi.

În urma impactului, mașinile Toyota și Audi A 6 au ajuns pe terenurile agricole din proximitatea drumului.

Au ajuns la spital în urma accidentului șoferul care se deplasa regulamentar din sens opus și un pasager din mașina sa, ambii din Frătăuții Noi.

Cei doi răniți au fost diagnosticați cu ușoare contuzii.

Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost verificați cu aparatele etilotest, rezultând că nu erau băuți.