Poliția a fost alertată duminică seară, în jurul orei 19.00, de către o femeie din satul Stroiești, care a anunțat că soțul său a plecat de acasă amenințând că se va sinucide.

Un echipaj de la Secția Rurală Șcheia s-a deplasat inițial la fața locului. Bărbatul a fost căutat în primă fază prin anexele din apropierea casei.

În aceeași seară, la un moment dat, cel căutat a răspuns la telefon. Bărbatul le-a spus polițiștilor că este pe un pod de pe care intenționează să se arunce și nu a dorit să spună exact unde se află.

Polițiștii au constituit echipe de căutare cu ajutorul colegilor de la Suceava și în baza informațiilor pe care le-au avut, duminică seară, l-au găsit pe ”dispărut”.

Bărbatul a fost găsit pe stâlpul metalic de electricitate al unui pod feroviar aparținând CFR infrastructură, la aproximativ 200 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată din satul Stroiești.

Bărbatul era la 3-4 metri de nivelul podului CFR și la aproximativ 15 metri de sol, amenințând că se va sinucide.

După negocieri de circa 40 de minute, bărbatul a fost convins să coboare de pe stâlp.

El a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Suceava, ulterior fiind internat provizoriu la Secția de Psihiatrie Burdujeni.