Sala de sport a Complexului Unirea va fi gazda unei interesante competiții juvenile în primele zile ale primăverii, pe data de 2 martie. Este vorba de Cupa Sucevei la lupte greco-romane, o întrecere la care sunt așteptați luptători în afirmare de pe întreg cuprinsul țării. Evenimentul, care se anunță unul de top din toate punctele de vedere, este organizat de Asociația Progresistă Pro Excelența, în parteneriat cu Asociația Județeană de Lupte.

Întrecerea, care se va derula sub mottoul „Îndrăznește să visezi. În inima fiecărui copil se ascunde un campion”, va avea în program concursuri de copii (născuți între anii 2014 și 2016 - categoriile de greutate 30, 40, 50 și 60 de kilograme), juniori IV (născuți între anii 2011 și 2013 - categoriile de greutate 32, 36, 40, 44, 52 și 56 de kilograme), și juniori Under 15 (născuți în anii 2009 și 2010 - categoriile de greutate 38, 52, 57, 62, 68 și 75 de kilograme). Directorul tehnic al Cupei Sucevei este reputatul antrenor Valerică Gherasim.

„Disciplina lupte greco-romane este un sport cu o mare tradiție în județul Suceava și a produs de-a lungul timpului mari campioni, adevărate legende, precum Ștefan Rusu, Ilie Matei, Ioan Grigoraș, Ion Irimiciuc, Ovidiu Croitoru sau George Rotari, ce au adus cinste României pe marile arene internaționale. Tocmai de aceea, ne-am gândit să organizăm la Suceava un eveniment de excepție dedicat tinerilor luptători aflați la început de drum și suntem siguri că pe 2 martie va rezulta o întrecere plină de pasiune și competitivitate”, a declarat directorul de concurs George Andronic, fost luptător la CSM Suceava, în prezent om de afaceri.

Informații suplimentare și detalii despre înscrierea la Cupa Sucevei se pot afla la numărul de telefon 0745.409.077.