În urma tragerii la sorți privind ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile din 9 iunie de la Rădăuți, primul partid care va apărea este AUR. Același lucru este valabil și pentru funcția de primar, candidatul AUR fiind omul de afaceri Dan-George Marcu, care va fi tot pe prima poziție a buletinelor de vot.

”Poate e doar o coincidență, dar eu nu cred în coincidențe. Locul unu este exact obiectivul pe care ni l-am propus eu și echipa mea, iar munca depusă până acum mă îndreptățește să cred că sunt toate premisele pentru ca la final, când vom trage linie, să zâmbim fericiți.

Știu că greul abia acum începe, dar mi-am asumat de la început această luptă. Am cea mai bună echipă de consilieri în spate, iar acesta este un alt atu pe care mă bazez.

Din multiplele discuții pe care le-am avut cu oamenii din toate cartierele orașului reiese că se dorește schimbarea și începerea unei noi etape, cea de dezvoltare a Rădăuțiului pe baze reale și corecte.

Eu și echipa mea avem expertiza necesară și dorința să facem din Rădăuți perla Bucovinei. Și o vom face”, a arătat omul de afaceri Dan-George Marcu.