Ghinion mare pentru CSU Suceava în runda a doua a Ligii Zimbrilor. Chiar dacă au etalat un joc consistent, universitarii au cedat la limită, cu 30-29, confruntarea din deplasare cu CSM București, partidă transmisă în direct pe postul de televiziune PRO Arena. Iar ce este mai frustrant, golul care a consfințit victoria trupei pregătite de Eliodor Voica a venit în ultima secundă de joc.

Cu portarul George Șelaru în zi mare, sucevenii au zburdat în prima repriză pe teren, intrând la cabine în avantaj, scor 15-13. Cele două echipe au mers cap la cap o bună parte din mitanul secund, însă echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu a pierdut din turație între minutele 49 și 53, atunci când formația gazdă a marcat de patru ori consecutiv fără să să primească gol, ajungând să conducă cu scorul de 28-24 pe tabela de marcaj. Universitarii nu au renunțat însă la luptă, au egalat la 28 în minutul 57, finalul partidei fiind unul incendiar.

CSU Suceava: Șelaru, Podovei – Lazurcă (8 goluri), Csog (5), Gavriloaia (4), Iordachi (4), Ștefan (4), Balazs (3), Bologa (1), Tîrzioru, Amin, Bruj Zarițchi, Radu, Grigore, Niculaie.

Rezultate înregistrate în etapa a doua a Ligii Naționale de handbal masculin: Dinamo – Poli Timișoara 30-25, Steaua - Potaissa Turda 31-35, HC Buzău – CSM Focșani 29-25, CSM Bacău – CSM Constanța 28-32, CSM Făgăraș - CSM Vaslui 25-26, CSM București – CSU Suceava 30-29. Partida CSM Odorhei – Minaur Baia Mare se va disputa luni, 9 septembrie, cu începere de la ora 17.30.