Compania Bees Airlines a început operarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava către Germania, la Karlsruhe/Baden Baden. Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul Suceava, aceasta este a treia destinație din Germania pentru pasagerii care aleg să zboare de la Suceava, după cele din Dortmund și Memmingen, zboruri operate de compania Wizzair.

Karlsruhe/Baden Baden este tot a treia destinație pe care compania Bees Airlines o operează de la Suceava, celelalte zboruri fiind către Tel Aviv, în Israel și București-Otopeni. De la finalul lunii noiembrie, Bees Airlines urmează să aibă zboruri de la Suceava spre Italia, la Bergamo – Milano.

„Bees Airlines devine un partener stabil pentru Aeroportul din Suceava și o companie de încredere pentru pasagerii care își doresc noi oportunități flexibile de călătorie din regiunea noastră. Totodată, rămâne devotat accesibilității și siguranței pe care o oferă pasagerilor săi, dar și eforturilor continue de a oferi noi destinații cu zboruri directe de la Suceava”, a transmis Aeroportul Suceava. De precizat că Bees Airlines va opera zborurile către Karlsruhe/Baden Baden de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.