Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani care a ucis în bătaie un bărbat, iar pe alte cinci le-a rănit, a fost drogat în momentul comiterii atacurilor din zona orașului Făget, individul fiind cercetat pentru cinci infracțiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineața, în momentele în care a comis atacurile asupra celor șase persoane din zona orașului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea de afla sub influența unor substanțe stupefiante.

După ce a fost prins de polițiști, joi dimineața, în apropierea locuinței sale din satul Bichigi, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina.

Aceleași surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

Tânărul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui vehicul sub influența stupefiantelor.