Chioşcul-fantomă din zona Motovelo din Suceava, lăsat în paragină de ani şi ani de zile, a fost înlăturat, în sfârşit, de pe domeniul public al municipiului.

„Prin dispoziţie administrativă am dispus înlăturarea, de pe domeniul public al municipiului, a ceea ce a mai rămas dintr-un chioşc, care era un pericol pentru suceveni. De nenumărate ori s-a curăţat atât în interior, cât şi zona adiacentă acestei <construcţii> de pe str. Luceafărului, de către cei de la salubrizare”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care a dispus rezolvarea acestei probleme semnalate de numeroşi suceveni de-a lungul timpului.

După mai multe încercări eşuate de a găsi proprietarul, cei de la Direcţia Domeniului Public, alături de cei de la Direcţia Ecologizare, au ridicat scheletul ruginit al chioşcului şi au curăţat zona de gunoaiele adunate acolo, distrugând un posibil focar de boli.

„Costurile acestei mutări sunt suportate momentan de primărie, dar vor fi recuperate atunci când va apărea proprietarul, dacă va fi de găsit, pentru că nu valorează chioşcul cât factura pentru relocarea sa”, a adăugat viceprimarul sucevean.

Odată cu înlăturarea acelui obstacol care urâţea acel colţ al oraşului, în zonă vor fi continuate lucrările de amenajare a unei parcări de reşedinţă moderne.