Un autoturism VW înmatriculat în Anglia şi o Dacia Logan, taxi în Suceava, au fost implicate într-un accident rutier care s-a petrecut miercuri, 24 august, în jurul orei 13.45, pe raza comunei Vereşti. Accidentul s-a petrecut în dreptul intersecţiei drumului judeţean modernizat de la Vereşti spre Udeşti.

În autoturismul VW erau cinci oameni, soţ, soţie şi copii, în timp ce în taxi era doar şoferul. Condiţiile în care s-a produs accidentul nu erau clare în primă fază, şoferii având variante diferite. Cert este doar că şoferul de taxi ar fi intrat în depăşirea VW-ului, iar cele două maşini s-au ciocnit din lateral. În urma impactului autoturismul taxi a ajuns în gardul unei case, pe care l-a distrus.

Echipajele medicale de la ISU Suceava ajunse la faţa locului au acordat îngrijiri femeii din VW, însărcinată, care suferise un atac de panică. Aceasta şi doi copii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean. La o primă evaluare cei trei nu aveau probleme de sănătate, urmând a fi supuşi unor investigaţii suplimentare,  pentru a se elimina orice risc.