Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut 24 de ore în spatele gratiilor și este cercetat acum sub control judiciar, după ce a provocat un scandal în trafic.

Plângerea a fost făcută la data de 13 martie de către un tânăr de 24 de ani, din municipiul Suceava, care îi informa pe polițiști că, în urmă cu două zile, fusese șicanat în trafic și agresat de un tânăr necunoscut, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare de Constanța.

În urma investigațiilor făcute de polițiști, aceștia au reușit să probeze o infracțiune de lovire sau alte violențe, comisă la data de 11 martie de către Alexandru J., de 29 de ani, din municipiul Suceava, urmată de o încercare de influențare a declarațiilor asupra victimei, două zile mai târziu.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probelor identificate, în timpul zilei de marți suspectul de 29 de ani a fost reținut, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, iar miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus cercetarea în continuare a acestuia sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.