Salonul Queen Elisabeta din municipiul Suceava își întâmpină clienții, la început de an, cu oferte greu de refuzat, cu promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare.

Fie că vorbim de tratamente revoluționare pentru slăbit prin criolipoliză sau lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, tratamente non-invazive, care nu produc nici un disconfort semnificativ pacientului şi care oferă garanție 100%, fie că vorbim despre tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, la toate veți găsi oferte tentante. În încercarea de a atinge idealurile de frumusețe pe care și le setează, atât femeile, cât și bărbații apelează la o multitudine de tehnici de slăbire.

 

LPG Alliance M6: Pot să achite 10 ședințe și vor avea o reducere de 50%

Clienții Salonului Queen Elisabeta beneficiază deja de tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generație M6 Alliance, singurul de acest gen care se găseşte în Suceava. Este vorba de un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale şi faciale.

Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecțiune, corpul persoanei care vrea o schimbare se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru tonifiere, slăbire şi întinerirea pielii. Astfel, LPG M6 Alliance elimină grăsimea, conferă fermitate pielii prin diminuarea aspectului de coajă de portocală şi stimulează producția naturală de acid hialuronic, elastină sau colagen.

Spre deosebire de alte proceduri estetice, LPG M6 reprezintă o alternativă eficientă şi non-invazivă, care ne ajută să obținem silueta la care am visat într-un mod firesc şi natural.

Clienții Salonului Queen Elisabeta care sunt interesați de ședințe cu aparatul de remodelare corporală LPG Alliance M6 pot să achite 10 ședințe și vor avea o reducere de 50%.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.parfumeriaa.ro, unde în această perioadă găsiți oferte greu de refuzat, reduceri și promoții atractive.