Un bărbat în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital, sâmbătă, după ce mașina cu care se deplasa a fost lovită din spate de un alt autoturism. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.40, pe DN 208C, în comuna Moara.

Din cercetările polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Moara, în timp ce conducea un VW Passat, pe direcția dinspre municipiul Suceava spre satul Frumoasa, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul Fiat din fața sa, condus de un localnic care a redus viteza și avea intenția de a vira la stânga.

Din cauza neatenției primului șofer, a urmat un impact destul de puternic în urma căruia Fiat-ul a fost proiectat în decor.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că bărbatul în vârstă de 70 de ani are leziuni, astfel că a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. El a fost diagnosticat preliminar cu o contuzie de coloană cervicală și o contuzie coloană lombară.

Ambii șoferi au putut fi verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.