Gruparea CSU Suceava, care are drept obiectiv pentru acest sezon revenirea pe prima scenă a handbalului românesc, are programate în sala „Dumitru Bernicu” nu mai puțin de trei meciuri amicale în următoarele trei zile, în fața unor adversari tari, din Liga Zimbrilor. Astfel, după „dubla” cu CSM Vaslui, perfectată mai demult, care va avea loc vineri de la ora 17.00, și sâmbătă, începând cu ora 12.30, sucevenii au anunțat pentru astăzi, la ora 17.30, un joc test în compania celor de la CSM Bacău. Cu acest prilej, fanii echipei locale vor avea prilejul să-i vadă la lucru pe băieții antrenați de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, dar și pe o serie de jucători de valoare, care au îmbrăcat în trecut tricoul formației sucevene, este vorba de Florin Acatrinei, Alin Petrea, Bogdan Pralea, Silvian Amihăesi, Sebastian Polocoșer sau Adrian Târzioru.

Pentru săptămâna viitoare, pe 23 și pe 24 ianuarie, gruparea suceveană are în plan participarea la un puternic turneu amical la Baia Mare, alături de gazdele de la Minaur, de Potaissa Turda și de CSM Reșița.

CSU Suceava, care se află pe primul loc în ierarhia la zi a Diviziei A, Seria A, va susține primul meci oficial din acest an pe 2 februarie, în deplasare, în compania grupării Poli Iași.