Ghinion teribil pentru vicoveanul Mihai Roman. După o carieră la nivel înalt, în care fost nevoit să se lupte nu numai cu apărătorii adverși, ci și cu accidentările, mijlocașul în vârstă de 35 de ani are parte din nou de momente dificile. Plecat cu FC Botoșani în cantonament în Antalya, Mihai nu a putut juca nici un meci de pregătire, plângându-se de dureri la genunchi. Ajuns în țară, a fost supus la un control amănunțit, iar verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente. Ceea ce înseamnă că fotbalistul sucevean va rata întreg sezonul de primăvară, reprezintând o pierdere grea pentru gruparea FC Botoșani, aflată în luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii I.

Aceasta este a treia accidentare gravă din cariera lui Mihai Roman, care în perioada petrecută în Franța, la Toulouse, a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu și o ruptură a tendonului lui Ahile.

Mihai Roman a debutat în fotbal la Bradul Putna, trecându-și ulterior în CV echipe precum Bucovina Rădăuți, Cetatea Suceava, FC Brașov, Rapid București, FC Toulouse, FCSB și FC Botoșani. De asemenea, a strâns și 10 selecții în echipa națională a României.