Mai mulți sportivi suceveni de la Clubul „Bucovina Dance Studio” au fost premiați recent cu medalii de aur, argint și bronz la „Cupa Sătmarului”, primul concurs al toamnei, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la care au participat tinerii dansatori.

Concursul desfășurat la Satu Mare a fost organizat de Clubul Sportiv Royal Dance. „Cupa Sătmarului” a adunat la start nu mai puțin de 200 de perechi de dansatori din toată țara, Suceava fiind reprezentată de opt perechi de sportivi.

S-au prezentat foarte bine și au fost premiați sportivii suceveni: Iustin Homiuc și Maya Anton, locul 1 Open Latino, locul 1 Open Standard, locul 1 Open Basic Latino și locul 1 Open Basic Standard; Andrei Stratulat și Alexia Mihai - locul 2 Open Basic Standard, locul 2 Open Standard, locul 4 Open Basic Latino și locul 7 Open Latino; Luca Cocinschi și Antonia Mazăre - locul 3 la Clasa E, locul 5 Open Basic Standard și semifinaliști la Open Basic Latino; Alexandru Odochian și Larisa Mateiciuc - semifinaliști la clasa D; Darius Cocinschi și Armina Lutaniuc - la un pas de semifinală la clasa E; Mircea Huțanu și Teodora Pristavu - locul 3 la clasa Hobby; Ludovic Boncheș și Anastasia Oprișan - locul 3 la clasa Hobby; David Odochian și Iustina Lutaniuc - locul 1 la Debutanţi Cha-Cha și locul 1 la Debutanți Vals Lent.

Instructorul de dans sportiv Vlad Palamariu a transmis, la finalul competiției, următorul mesaj: „Munca și sacrificiile micilor dansatori suceveni au fost răsplătite cu nu mai puțin de zece medalii de aur, patru medalii de argint, șase medalii de bronz și alte două clasări în finalele competiției. Felicitări tuturor celor implicați și mult succes la competițiile ce vor urma”.