Finalul de săptămână va fi unul foarte aglomerat și solicitant pentru membrii echipei de baschet Castorii Suceava, care vor susține două meciuri consecutive în Campionatul Naţional de Baschet Masculin U 13.

Sâmbătă, 22 octombrie, echipa U13 a Sucevei va fi la Focșani, unde se va întâlni cu omoloaga sa, LPS Focșani, iar duminică, 23 octombrie, Castorii îi vor întâlni pe cei de la CSM Râmnicu Sărat, tot în deplasare.

"Ne așteaptă un weekend obositor, deoarece vom juca în două zile consecutive. Cei de la Focșani ne-au rugat să jucăm sâmbătă aceasta în loc de 18 decembrie, deoarece sala lor va intra în reparații. Vom încerca să obținem victoria sâmbăta la Focșani, unde cred eu că echipele sunt foarte apropiate valoric. Și duminică vom da tot pe teren, dar trebuie să recunoaștem ca pornim cu șansa a 2-a acasă la CSM Râmnicu Sărat, care este o echipă foarte puternică", a declarat Andrei Zarojanu, președintele clubului sportiv.

Meciurile fac parte din grupa a patra a Campionatului Naţional de Baschet Masculin U13, în care sunt înscrise 43 de echipe.