Clubul de Poezie „Alecart” organizează vineri, 17 martie, de la ora 18.00, în aula Colegiului Naţional „Petru Rareş”, o nouă Seară de Poezie.

Invitată a evenimentului este suceveanca Alexandra Negru, care îşi ca lansa la Suceava volumul de poezii „Deviant”, volumul său de debut fiind pus în circulaţie o dată cu Târgul Internaţional de carte Gaudeamus din cadrul Romexpo Bucureşti, din luna noiembrie a anului trecut.

„Alexandra Negru este una dintre poetele care s-au lansat impetuos în ultimii ani, reuşind în scurt timp să devină un nume de referinţă al celei mai proaspete generaţii poetice. <Deviant>, volumul ei de debut, vine să confirme această ascensiune pe deplin meritată. O poezie frustă, tăioasă, cu multiple nuanţe de ironie, autoironie, cinism pe alocuri, o poezie plină, a cotidianului (fără a fi minimalistă), a afectelor (fără a fi strident biografistă), a percepţiilor multiple ale realului”, consideră Cosmin Perţa, director editorial beletristică la Editura Paralela 45. Detalii la http://www.edituraparalela45.ro/carte/deviant.
Bonus în cadrul evenimentului - un moment muzical asigurat de Ada Lămăşanu.
Moderator – Gheorghe Cîrstian. Clubul de Poezie Alecart este parte a proiectului cultural Alecart. Detalii: http://alecart.ro/.