Spectacolul „Magia Copilăriei”, susţinut de magicianul Robert Tudor, va avea loc pe 8 aprilie, de la ora 11:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Un bilet costă 40 de lei sau 35 de lei, în funcţie de aşezarea locurilor în sala de spectacol.  „Curiozitatea naturală şi inepuizabilă a piticilor”, a spus Robert Tudor, „face ca fiecare zi să fie o nouă provocare pentru părinţi: lego, desene animate, puzzle, maşinuţe, păpuşi, avioane şi tot aşa”. Cei mici le-au încercat pe toate şi vor continua să caute noi motive pentru a descoperi lumea.

Pentru încurajarea curiozităţii copiilor, magicianul Robert Tudor le propune o altfel de experienţă, „o explozie de emoţii inocente şi zâmbăreţe”, într-un spectacol interactiv cu şi despre magia copilăriei. Universul copiilor este nemărginit, iar cuvinte precum “hocus pocus” aşteaptă nerăbdătoare să fie rostite de aceştia pentru a aduce magia în jur.

Spectacolul de pe 8 aprilie este plin de culoare şi uimire şi fiecare moment de magie se întâmplă la dorinţa şi comanda copiilor impresionaţi de puterea cuvântului lor. „Şi cum nici piticii nu ştiau că pot face iepuraşii şi porumbeii să apară de niciunde, la final, aceştia vor împacheta spectacolul într-o amintire frumoasă despre cum <nu pot> devine <pot>”, a spus magicianul Robert Tudor, care îi aşteaptă pe copiii suceveni în număr cât mai mare la spectacol.