Un tânăr absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Babeş Bolyai” din Cluj a impresionat peste măsură profesorii din comisia de licență, însă nu prin conținutul lucrării, ci datorită prezentării sale pe ritmuri de rap.

„Bună ziua, astăzi vom face ceva mai diferit/

Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit/

Vorbim de marketing şi branding personal/

Dar nu oricum, ci în domeniul musical”, sunt versurile cu care Gavril Mihai Cristian sau Giemsi, după numele de scenă, și-a început prezentarea lucrării de licență.

Teza coordonată de prof. univ. dr. Marinela Ghereş, despre brandingul personal în muzică, a avut drept coloană sonoră piesa lui Jay Sean – Ride it.

Deși destul de îndrăzneț, reprezentanții Departamentului de Marketing din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice au apreciat gestul rădăuțeanului. Ba mai mult, au postat pe facebook o filmare cu Mihai în timpul prezentării, însoțit de următorul comentariu: „Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor nostri, chiar şi în timpul susţinerii lucrărilor de licenţă. Frumoase versuri, Mihai - Giemsi (coord. prof. Marinela Ghereș)".

Cum era de așteptat, la scurt timp după postare, cliupul a adunat mii de vizualizări.

Gavril Mihai Cristian este născut în Rădăuți și a absolvit Colegiul „Andronic Motrescu” din oraș.

    Primul album al rădăuțeanului se numeşte „Dublă Personalitate” şi conţine 20 de track-uri realizate în colaborare cu producători români, cât şi străini. În momentul de faţă are aproape 14.000 de subscriberi pe Youtube şi sunt în creştere, potrivit www.andreicenusa.ro