Grădiniţa cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” a găzduit cea de-a 11-a ediţie a concursului revistei “Biserica din sufletul copilului” - editată de Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

La concurs au participat 50 de elevi din clasele I-VIII, din judeţul Suceava, premianţi ai revistei la secţiunile icoane și eseuri din acest an școlar.

Aceștia au avut de pictat câte o icoană cu Sf. Ap. și Evanghelist Ioan, iar cei de la secţiunea eseuri au avut de redactat un text despre dragostea de Dumnezeu și dragostea de ţară.

La finalul concursului au fost premiaţi 40 de copii care, pe lângă diplomele primite, se vor bucura de o tabără de creaţie la Mănăstirea Sihăstria Putnei, în luna iulie 2018.

„An de an, copii din școlile sucevene, dar și din localităţile limitrofe, îndrumaţi de profesorii lor de Religie și de desen participă cu drag și cu lucrări deosebite la toate numerele revistei, apoi, premianţii, la concursul final”, au precizat organizatorii concursului.

Icoanele premiate în numerele revistei din acest an școlar au fost expuse într-o expoziţie amplă la Grădiniţa cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.