Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din Suceava, a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime. Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în timp ce bărbatul efectua o serie de operaţiuni de decofrare la un imobil aparţinând CAR Învăţământ Fălticeni din oraşul Gura Humorului.

Cel accidentat a povestit că s-a folosit de o rangă pentru a desprinde un cofraj, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe un morman de pietre, ocazie cu care s-a lovit la picior.

Strigătele sale de ajutor au fost auzite de colegii de muncă, iar aceştia au venit cât mai repede şi au sunat la ambulanţă. Iniţial, bărbatul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar de aici a fost transferat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat cu fractură gambă dreaptă ambele oase.

Având în vedere că accidentul s-a produs în timpul serviciului, poliţiştii au înştiinţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, care va efectua o anchetă pentru a stabili dacă s-au respectat condiţiile de protecţia muncii.