În cadrul campaniei umanitare iniţiată de Mugurel Duceag (Ekipa - Pază și Protecţie), la Fălticeni, s-au adunat două tone de alimente neperisabile care vor ajunge la familii nevoiașe și la copii săraci din zona Fălticeni. Punctul culminant al campaniei a fost duminică, 14 aprilie, în faţa magazinului Nada Florilor din Fălticeni, când zeci de oameni au donat pachete cu alimente. Fie că au fost reprezentanţi ai unor firme, elevi, profesori, poliţiști, pompieri, oameni politici, personal medical, farmaciști etc., cu toţii au dorit să se alăture campaniei umanitare iniţiate de Mugurel Duceag, campanie umanitară promovată și sprijinită și de ziarul Monitorul de Suceava.

În doar câteva ore s-au adunat aproape 500 de litri de ulei, zeci de kilograme de zahăr, făină, paste făinoase, orez etc. În zilele următoare, cu ajutorul asistenţilor sociali din cadrul primăriilor limitrofe Fălticeniului, Mugurel Duceag, împreună cu alţi colaboratori, va împărţi alimentele oamenilor nevoiași, copiilor săraci, pentru a avea cu ce să-și pregătească cele necesare unei mese pascale. O astfel de campanie umanitară nu trebuie să se termine niciodată, pentru că sunt mulţi cei care au nevoie de ajutor. Nu este vorba de încurajarea oamenilor să nu muncească și să primească totul de-a gata (cazurile sociale sunt foarte bine alese), ci de a-i ajuta pe cei care chiar nu au posibilităţi, nu au hrană, îmbrăcăminte, rechizite pentru copiii care vor să meargă la școală, pentru că au dreptul la educaţie.

Cei care doresc informaţii suplimentare, pot să-l sune pe Mugurel Duceag (telefon: 0740 517 410), care așteaptă în continuare și alţi oameni care să i se alăture în campania umanitară și cu care să ajute cât mai multe persoane aflate în suferinţă. El aduce mulţumiri tuturor oamenilor care au donat alimente duminică, în centrul Fălticeniului, pentru oamenii nevoiași. Puteţi lua legătura cu Mugurel Duceag și pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/mugurel.duceag.